Sommeråpent

Songa4

Åpningstider i sommer.

22.06 – 10.08

 

Mandag – Fredag 10:00 – 16:00
Torsdag 10:00 – 16:00
Lørdag stengt

Ellers etter avtale.

Nyhet på Øyfjell Kjøkkensenter!

Vi kan nå tilby glass mellom benk og overskap med mønster, fins i ulike mønster og farger. Vi har montert nytt glass på den ene utstilling på Kjørbekk, så ta gjerne en tur innom for å se. Glass er praktisk og dekorativt.Glass med mønster

Øyfjell Innrammet kjøkken fra Øyfjell

Øyfjell Innrammet er en ny konstruksjon i Øyfjell Treindustri`s produktspekter. Så nær som alle våre modeller kan leveres på denne måten. Innrammet utgave, som også har heltre i alle skuffedeler, gir en økt opplevelse av vår identitet som møbelsnekkere. Vi kan også levere utenpåliggende sokkel i denne varianten. Summen av dette gir et solid og klassisk uttykk på våre kvalitetsprodukter.

Oyfjellkjokken.no får mobilversjon

Vi lanserer i dag en egen  mobilversjon av vår hjemmeside oyfjellkjokken.no

Den nye versjonen har ifølge daglig leder Endre Drivarbekk satt leservennligheten i høysetet.

Det har blitt en mobilløsning tilpasset smarttelefon-formatet. Brukeren kan enklere  manøvre på siden  i det lille formatet som mobiltelefoner er.Stikkordene er lettnavigert,  og mer leservennlighet, sier Drivarbekk, og forklarer:

Vi ser at andelen som besøker våre nettsider via  mobiltelefoner (Iphone, Android, m.fl) øker. Vi har derfor fått utviklet en mobiltilpasset versjon av oyfjellkjokken.no

Mobilversjonen er lettlest og lastes inn i nettleseren mye raskere enn standarsiden.

Ønsker du å lese se standarsversjonen av siden finner du lenken nederst på siden.

Åpningstider i sommer:

 

23/6 til 11/8
 
Man-fredag: 10:00- 16.00
Torsdag: 10:00 – 16:00
 
Lørdag: Stengt
 
(Ellers etter avtale)
 
Riktig god sommer.

 

Skreddersydd

Øyfjell Modul er en ny spennende måte å tenke kjøkken på. Modulserien består av frittstående elementer og vi skreddersyr til dine behov.

Modulserien kan fremstå som en fullverdige kjøkkenløsning, eller som et supplement til et eksisterende kjøkken. Hva med et fullt funksjonelt utekjøkken på terrassen i spennende norsk
design laget i kebony?

Modulene består av en standard ramme med modul-innsatser som settes inn etter ditt behov. Kjøkkenet kan fremstå som komplett med skaper, skuffer og hvitevarer. Øyfjell Modul er tradisjonsmessig utført med godt håndverk, inspirert av den gamle enkle ”kjøkkenbenken”. Modulserien er utviklet i samarbeid med designerne Jean & Marthinsen AS.

Besøk vår butikk Øyfjell Kjøkkensenter i Skien for et godt tilbud.

Vi kan kjøkken.

Halveis til 500

Bli med i trekning av to Wokpanner fra AEG. Besøk vår facebookside og trykk på «liker». Vi trekker ut to heldige vinnere når vi når 500 følgere.

Premien har en verdi på 1800,- Med en Fusion-Wokpanne fra AEG vil du få alle fordelene ved induksjon. Rask varme og nøyaktig temperaturkontroll.

Besøk oss på www.facebook.com/oyfjellkjokken, og bli med i trekning.

Konkurranse

Bli med i trekning av to Wokpanner fra AEG. Besøk vår facebookside og trykk på «liker». Vi trekker ut to heldige vinnere når vi når 500 følgere.

Premien har en verdi på 1800,- Med en Fusion-Wokpanne fra AEG vil du få alle fordelene ved induksjon. Rask varme og nøyaktig temperaturkontroll.

Besøk oss på www.facebook.com/oyfjellkjokken, og bli med i trekning.

Følg oss på facebook

Du har nå mulighet til å følge Øyfjell Kjøkkensenter på facebook. 

Vi planlegger å legge ut tilbud, kampanjer, produktinformasjon og mye mer på vår facebookside. Hvis du vil at vi skal holde deg oppdatert via Facebook trykk på «like»-knappen.

Se: www.facebook.com/oyfjellkjokken

Nytt utseende på oyfjellkjokken.no

Vi er stolte av å kunne vise frem nytt utseende på vår hjemmeside. Her finner du inspirasjon og eksempler på kvalitetskjøkken fra oss. Ta en titt på oyfjellkjokken.no

Vi har nå mulighet til å vise frem våre produkter på en god måte. Klikk deg inn på oyfjellkjokken.no og bli inspirert.

© Copyright Øyfjellkjøkken -