Røtter


I Vest-Telemark setter vi tradisjonene høyt. Her er det viktig hvor du kommer fra, hva du gjør og hvem du er. Ikke bare er det viktig å ta vare på gårdsdrift under tøffe klimatiske forhold. Håndverkstradisjonene står også høyt hos oss.

Det var viktig for Gjermund Drivarbekk å få til et skikkelig levebrød for familien, da gårdsdriften i seg selv ikke var nok. Slik ble grunnlaget lagt for Øyfjell Treindustri. Endre Drivarbekk er andre generasjon leder av Øyfjell Treindustri. Vi har fortsatt fokus på valg av gode trematerialer og håndverkstradisjoner, kombinert med moderne og rasjonell produksjon.

I Øyfjell Treindustri er vi opptatt av trivsel for både medarbeidere og kunder. Derfor legger vi stor vekt på å ha gode medarbeidere som føler seg inkludert. VI tror det er så enkelt som at de som trives gjør en bedre jobb, dyktige håndverkere vokser ikke på trær. Produksjonen er også basert på høyteknologisk utstyr, blant det beste som er på markedet.

Kommer du innom vårt moderne kjøkkensenter på Kjørbekk i Skien, vil du se hva utsøkt materialvalg og nitidig og godt håndverk betyr for de gode kjøkkenløsningene. Mye har skjedd siden starten i 1983, men fokus på de gode håndverkstradisjonene lever videre.

Øyfjell Treindustri –tradisjonsrik, åpen og moderne

 

 

© Copyright Øyfjellkjøkken -