Sommeråpent

Songa4

Åpningstider i sommer.

22.06 – 10.08

 

Mandag – Fredag 10:00 – 16:00
Torsdag 10:00 – 16:00
Lørdag stengt

Ellers etter avtale.

Nyhet på Øyfjell Kjøkkensenter!

Vi kan nå tilby glass mellom benk og overskap med mønster, fins i ulike mønster og farger. Vi har montert nytt glass på den ene utstilling på Kjørbekk, så ta gjerne en tur innom for å se. Glass er praktisk og dekorativt.Glass med mønster

Inspirasjonstur til Køln del 2

Etter en inspirerende tur på Living Kitchen messen i Køln har vi nå gleden av å gi dere en smakebit på det nyeste innen kjøkken! La deg inspirere :)

  

  

  

  

Hvilken løsning og design likte du best?

Kom innom oss og la oss tegne ditt drømmekjøkken!

Inspirasjonstur til Køln

Vi i Øyfjell kjøkkensenter her på kjørbekk er ikke vanlige kjøkkenkonsulenter, vi er designere, for her blir alt skreddersydd til ditt ønske. Det er vår jobb å laget en spennende løsning, for vi tegner ikke bare et kjøkken, vi tegner din livsstil. Og det er også viktig å holde oss oppdatert innen trender. Det er veldig viktig for oss å holde kreativiteten vår oppe, så nå skal vi til inspirasjonstur til Køln på den store Living Kichen-messen. Vi holder dere oppdatert med bilder av det nyeste på moten innen kjøkken!

Rust1

Bilder fra messen kommer neste uke!

Øyfjell Innrammet kjøkken fra Øyfjell

Øyfjell Innrammet er en ny konstruksjon i Øyfjell Treindustri`s produktspekter. Så nær som alle våre modeller kan leveres på denne måten. Innrammet utgave, som også har heltre i alle skuffedeler, gir en økt opplevelse av vår identitet som møbelsnekkere. Vi kan også levere utenpåliggende sokkel i denne varianten. Summen av dette gir et solid og klassisk uttykk på våre kvalitetsprodukter.

© Copyright Øyfjellkjøkken -