Matglede


I tillegg til fokus på kjøkkenets kvalitet og innhold er mat- og kjøkkenglede viktige ord for oss. Vårt ønske er at ditt behov og forhold til matlaging skal stå sentralt under utformingen av ditt personlige kjøkken. Vi komponerer gjerne kjøkkenet i samarbeid med deg slik at du kan være med på å skape ditt helt spesielle rom.
Matglede
Øyfjell

Bad og garderobe


I likhet med våre kjøkken, leveres garderobe- og baderomsløsningene i alle treslag og overflater. Vi lar oss utfordre til å skape unike innredninger tilpasset dine ønsker og behov.
Bad og garderobe
Øyfjell

Finish


Alle våre treslag kan benyttes uavhengig av kjøkkenmodell. Vi bruker Livos-olje, et naturprodukt av høy kvalitet med svært gode bruksegenskaper og helt uten giftige tilsetningsstoffer. Vi leverer også malte innredninger, fortrinnsvis strukturmalt, en vakker overflate hvor trestrukturen synes gjennom malingen. Strukturmalt leveres i alle farger. Alle våre modeller kan også leveres i lakkert tre.
Finish
Øyfjell

Design


Vi har i dag et aktivt samarbeid med designkontoret Jean & Marthinsen AS. Med deres kompetanse innen industridesign har vi sammen ambisjoner om å følge opp våre kunder med spennende kjøkkennyheter i vårt sortiment. Vi kan også tilby inspirerende tilleggsprodukter for økt matglede på våre kjøkken i tiden fremover. For oss er god design – et naturlig valg!
Design
Øyfjell
© Copyright Øyfjellkjøkken -